Bokrea i butiken


Eftersom mina böcker Gådstomtens döttrar respektive Den el-ändiga sagan och Den sjuka sagan tidigare har getts ut genom Andra Världar, och jag numera har både nytt förlag och namn, har jag valt att ha en liten utförsäljning. Priset i Midnight Inks butik är därför 50 kronor/styck, plus porto.

Gårdstomtens döttrar är en relationsroman som utspelar sig i Göteborg, en lördag i februari. Det är en mental berg-och-dalbana där läsaren får följa med tomtesystrarna Jasmine och Isabella, som ska hjälpa sin barndomsvän Vera med flytten från en del av Gårda till en annan. Vad som börjar som en dag i goda vänners lag, utvecklas snart till ett rent helvete. 


Den el-ändiga sagan är den första delen i min barn- och ungdomsserie Den där sagan som utspelar sig i Hultsfred. Hela världen drabbas av ett mystiskt strömavbrott och syskonen Hektor och Adora dras in i kampen om elen. Men kommer de att kunna rädda världen?

I den andra delen Den sjuka sagan dyker det upp små trähästar på oväntade ställen, och det vackra hantverket är oemotståndligt. Men plötsligt ställs världen inför en ny katastrof: kaffet tar slut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar